Anticorrosieve nanocoating voor zuivere metaallegeringen

Coating die speciaal geproduceerd is voor ongelakte metalen carrosserieën en zuivere metaallegeringen die corrosie en roestvorming voorkomen.

Nasoil MP 55 is de coating die speciaal is geproduceerd voor ongelakte metalen carrosserieën en pure metaallegeringen die corrosie en roestvorming voorkomen. Gezien het industriële gebruik, blijkt dat nanocoating die siliciumdioxide-nanodeeltjes voor zuivere metaallegeringen bevat, zeer geschikt is voor de carrosserieën van zeevaartuigen, metalen opslagcontainers, binnen- / buitendelen van wapens, enz.

Naast bescherming tegen corrosie en roestvorming, biedt oppervlaktecoating voor zuivere metaallegeringen MP55 een hoge mate van bescherming tegen UV-licht en krijgt het een glanzende glans door een ultra-transparante laag op de aangebrachte lichamen te creëren. Vanwege eigenschappen als hydrofobie en oleofobiciteit, zorgt de coating voor gemakkelijke zelfreiniging, vuilafstotendheid en tijd- en geldbesparing met langdurige duurzaamheid.

Aanbrengmethode van Nasiol MP55 Antiroest Nano Coating:
  • HVLP of spuitpistolen op ruwe oppervlakken. Anders kan de applicatie worden gezien door aanraking op een glad oppervlak.
  • Applicatieoppervlakken moeten schoon en droog zijn.
  • Applicatie is niet zichtbaar in direct zonlicht.
  • ​De uithardingstijd wordt bepaald op 24 uur.
Winkelwagen
Scroll naar top