Retourbeleid

Items gekocht bij Nasiol Nederland kunnen in de meeste gevallen binnen 14 dagen na ontvangst worden geretourneerd. Wanneer je een product wilt retourneren moet deze wel in dezelfde staat zijn als bij ontvangst, zonder enige beschadigingen. Je mag producten uit de verpakking halen, tenzij de verpakking verzegeld is.

Wanneer je er voor kiest producten te retourneren, vragen we je dit vooraf te melden door het retourformulier op onze website in te vullen of onderstaand herroepingsmodel te gebruiken. Je kunt ons ook op de hoogte stellen door een email te sturen naar: info@nasiol.nl. Houd er rekening mee dat je producten terug moet sturen binnen 14 dagen nadat je ons geïnformeerd hebt.

Verwerking van jouw retour

Nadat wij je retourverzending hebben ontvangen, gaan we aan de slag met de beoordeling van de geretourneerde artikelen en de verwerking van jouw terugbetaling. Het geld wordt gerestitueerd volgens de originele betaalmethode die je tijdens de aankoop hebt gebruikt, tenzij anders gewenst. Het bedrag wordt binnen 14 dagen teruggestort. De verzendkosten voor de retourzending zijn voor je eigen rekening.

Artikelen die niet geretourneerd kunnen worden

De volgende type artikelen kunnen niet worden geretourneerd:

  • Producten die op maat zijn gemaakt volgens specificaties van de koper
  • Bederfelijke goederen of producten met een beperkte houdbaarheid
  • Producten die om hygiënische redenen niet kunnen worden geretourneerd nadat ze zijn
    geopend
  • Producten die verzegeld worden geleverd en die niet kunnen worden geretourneerd met een
    aangebroken zegel

Herroepingsformulier

Download hier ons Herroepingsformulier.

Winkelwagen
Scroll naar top